Γλώσσες:
Greek  English  
  Αρχική σελίδα |  Καταχωρηθείτε |  Υπηρεσίες (για ξενοδόχους) |  Κριτικές |  Όροι Χρήσης |  Προσφορές |  Sitemap |  Κάντε "LIKE" στη νέα σελίδα μας στο Facebook ! |  Επικοινωνία  
Ο λογαριασμός μου |  Αποσύνδεση  
Ξενοδοχεία 1 αστέρων      Ξενοδοχεία 2 αστέρων      Ξενοδοχεία 3 αστέρων      Ξενοδοχεία 4 αστέρων      Ξενοδοχεία 5 αστέρων      Ενοικιαζόμενα Δωμάτια      Studios-Διαμερίσματα      Βίλλες      Παραδοσιακά Ξενοδοχεία - Ξενώνες 
   
   

κάντε "κλικ" στο χάρτη ...
 
Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για την αναζήτηση.
Προχωρημένη αναζήτηση
Το roomingreece.com. αποτελεί έναν κατάλογο ξενοδοχείων, καταλυμάτων και ενοικιαζόμενων δωματίων, που αποσκοπεί τόσο στο να επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους ταξιδιώτες στην Ελλάδα να αναζητήσουν τον κατάλληλο για αυτούς προορισμό διακοπών όσο και στο να διευκολύνει τους ιδιοκτήτες ή υπεύθυνους καταλυμάτων (ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα-δωμάτια, camping, ενοικιαζόμενες βίλες-μεζονέτες) να προβάλλουν εύκολα και χωρίς κόστος τις επιχειρήσεις τους. Το roomingreece.com λειτουργεί ως διαμεσολαβητής ανάμεσα στους ξενοδόχους και τους χρήστες προκειμένου ο καθε χρήστης να έχει την δυνατότητα να αναζητήσει και να “ενοικιάσει” καταλύματα σε ολόκληρη την Ελλάδα μέσω του διαδικτύου.
Προϋποθέσεις Συμμετοχής Χρηστών - Μελών:
Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των χρηστών και των εγγεγραμμένων μελών του roomingreece.com αποτελεί η αποδοχή των κατωτέρω όρων χρήσης , οι οποίοι έχουν οριστεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία. Σε περίπτωση παραβίασης οποιουδήποτε εκ των όρων αυτών το roomingreece.com διατηρεί το δικαίωμα αποκλεισμού χρηστών ή και οριστικής διαγραφής μελών του.
Όροι Χρήσης:
1 - Οι διαχειριστές του roomingreece.com καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ούτως ώστε τα στοιχεία που περιέχονται στο δικτυακό τόπο για τις παρεχόμενες από τα ξενοδοχεία υπηρεσίες να είναι απολύτως ακριβή κατά το χρόνο της δημοσίευσής τους. Τα στοιχεία αυτά ωστόσο είναι βασισμένα είτε σε πληροφορίες παρεχόμενες κατά κύριο λόγο από τα ίδια τα ξενοδοχεία είτε σε πληροφορίες ελεύθερα διαθέσιμες στο διαδίκτυο και ενδέχεται ανά πάσα στιγμή να μεταβληθούν.Για το λόγο αυτό το roomingreece.com ουδόλως εγγυάται για την ακρίβεια των πληροφοριών αυτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για τυχόν θετική ή αποθετική ζημία σε οποιονδήποτε επισκέπτη ή μέλος από την χρήση του διαδικτυακού τόπου ή/και των στοιχείων που περιέχονται σε αυτόν. Σε περίπτωση που ανακύψει οποιαδήποτε τυχόν διαφορά μεταξύ των μελών του roomingreece.com αφορώσα την χρήση των υπηρεσιών του κατά παράβαση των όρων του παρόντος, συμφωνείται ότι, το roomingreece.com το προσωπικό και οι συνεργάτες του ουδεμία ευθύνη φέρουν και ότι το ζημιωθέν μέλος φέρει αποκλειστικά το βάρος όπως απαιτήσει έναντι του τρίτου την αποκατάσταση οποιασδήποτε τυχόν ζημίας του.
2 - To roomingreece.com παρέχει το περιεχόμενο (λ.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες κ.λ.π.) που διατίθεται μέσω του διαδικτυακού τόπου «ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ» και χωρίς κανενός είδους εκπροσώπηση, έγκριση ή έγγραφη εγγύηση, διατυπωμένη ή υποτιθέμενη, εξυπακουόμενων των εγγυήσεων ικανοποιητικής ποιότητας, καταλληλότητας, απαραβίαστου συμβατότητας, ασφάλειας και ακρίβειας. To roomingreece.com σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ) από επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή και υπηρεσίες ή και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.
3 - To roomingreece.com διατηρεί το δικαίωμα κατά την απόλυτη κρίση του να αναστέλλει ή να απαγορεύει τη χρήση των υπηρεσιών του σε κάθε μέλος που δεν τηρεί τους όρους χρήσης, συμπεριλαμβανομένης της παροχής λανθασμένων στοιχείων εγγραφής. Σε περίπτωση που ανασταλεί ή απαγορευθεί η χρήση των υπηρεσιών του roomingreece.com σε κάποιο μέλος, δεν επιτρέπεται σε αυτό η εκ νέου εγγραφή του ή χρήση των υπηρεσιών του Roomingreece.com χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεση των διαχειριστών του.
4 - Ως νόμιμη χρήση των παρεχομένων υπηρεσιών του roomingreece θεωρείται η ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του παρόντος και η συμμόρφωσή κάθε μέλους κατά την χρήση των υπηρεσιών αυτών με την κείμενη ελληνική νομοθεσία που διέπει τις εν λόγω συναλλαγές. Η αποδοχή των όρων του παρόντος σε καμία περίπτωση δεν συνιστά σύναψη οποιασδήποτε μορφής ή σχέσης εργασίας, συνεργασίας ή συνεταιρισμού με το roomingreece.com.
5 - Η συγκέντρωση των στατιστικών στοιχείων που αφορούν την επισκεψιμότητα των καταλυμάτων (ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα-δωμάτια, camping, ενοικιαζόμενες βίλες-μεζονέτες) γίνεται απο αυτοματοποιημένο σύστημα που ουδεμία επεξεργασία επιδέχεται ούτε από τους διαχειριστές του roomingreece.com ούτε απο την εταιρεία που προσφέρει φιλοξενία στην ιστοσελίδα μας μέσω των διακομιστών της.
6 - Για εγγεγραμένους χρήστες: Από τη στιγμή που η - ΔΩΡΕΑΝ - καταχώρησή σας στον τουριστικό οδηγό roomingreece.com ξεπεράσει τις 300 επισκέψεις, τότε το roomingreece.com επιφυλάσσεται του δικαιώματος να ζητήσει το συμβολικό ποσό συνδρομής των 69 ευρώ (ανά κατάλυμα) (με χρονική ισχύ για ένα χρόνο). Κατα την εξόφληση του παραπάνω ποσού ενεργοποιείται αυτόματα το URL (www) του συγκεκριμένου καταλύματός στην αναλυτική του σελίδα εντός του roomingreece.com και αναρτώνται, εξίσου στην αναλυτική σελίδα του συγκεκριμένου καταλύματος, περισσότερες πληροφορίες (υπό τη μορφή κειμένου) και 2 επιπρόσθετες φωτογραφίες, χωρίς καμία χρέωση. Σε περίπτωση μη καταβολής του παραπάνω ποσού, οι υπεύθυνοι του τουριστικού οδηγού επιφυλλάσονται του δικαιώματος διαγραφής της συγκεκριμένης καταχώρησης από το Roomingreece.com
  - Για εγγεγραμένους χρήστες: Οι υπεύθυνοι του τουριστικού οδηγού roomingreece.com δεν δεσμεύονται με κανέναν τρόπο απέναντι στον υπεύθυνο του τουριστικού καταλύματος σχετικά με το χρόνο παραμονής της ΔΩΡΕΑΝ καταχώρησής τους στον τουριστικό οδηγό roomingreece.com. Οι υπεύθυνοι του τουριστικού οδηγού επιφυλλάσονται του δικαιώματος διαγραφής της συγκεκριμένης καταχώρησης από το Roomingreece.com ανά πάσα στιγμή και χωρίς καμία επιπρόσθετη ενημέρωση.
  - Για εγγεγραμένους χρήστες: Εάν η - ΔΩΡΕΑΝ - καταχώρησή σας στον τουριστικό οδηγό roomingreece.com δεν πληρεί τις απαιτούμενες προδιαγραφές καταχώρησης - έτσι όπως αυτές ορίζονται στην αυτοματοποιημένη φόρμα καταχώρησης εντός του roomingreece.com, τότε οι υπεύθυνοι του τουριστικού οδηγού επιφυλλάσονται του δικαιώματος διαγραφής της συγκεκριμένης καταχώρησης από το Roomingreece.com, χωρία καμία σχετική ενημέρωση.
7 - Η χρήση του διαδικτυακού τόπου πρέπει να γίνεται αποκλειστικά και μόνο για νόμιμους σκοπούς και με τέτοιο τρόπο ώστε να μην περιορίζεται ή εμποδίζεται η χρήση του από τρίτους. Ο επισκέπτης υποχρεούται να χρησιμοποιεί το διαδικτυακό τόπο σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους, και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν οποιαδήποτε βλάβη ή δυσλειτουργία σε αυτόν, να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή των υπηρεσιών τoυ roomingreece.com
8 - Ο παρών δικτυακός τόπος εμπεριέχει παραπομπές σε δικτυακούς τόπους τρίτων. Το roomingreece.com σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για την διαθεσιμότητα τους, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, για το περιεχόμενο των σελίδων αυτών και την πληρότητα τους καθώς και για οποιαδήποτε ζημία προκύψει από τη χρήση τους, καθώς ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε αυτές με δική του ευθύνη.
9 - Το roomingreece.com καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία του διαδικτυακού της τόπου δεν εγγυάται όμως ότι οι λειτουργίες του θα είναι αδιάκοπες ή χωρίς κανενός είδους σφάλμα, απαλλαγμένες από ιούς ή άλλα παρόμοια στοιχεία.
10 - Το roomingreece.com δικαιούται να προσθέτει, τροποποιεί, μεταβάλλει το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου, καθώς και τους όρους χρήσης, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο και χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, με μόνη την ανακοίνωση τους μέσω του διαδικτυακού της τόπου.
11 - Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων που την αποτελούν (κείμενα, εικόνες, φωτογραφίες, γραφικά, σήματα, διακριτικά γνωρίσματα κ.λ.π), ως και η σύνθεση αυτών, ήτοι το περιεχόμενο της - με εξαίρεση τα ρητώς αναφερόμενα πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή φορέων - αποτελούν αποκλειστική ιδιοκτησία του roomingreece.com το οποίο και κατέχει τα αντίστοιχα και αποκλειστικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και εκμετάλλευσής τους, υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που τίθενται στο παρόν και όλους τους σχετικούς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Κατά συνέπεια, ουδείς χρήστης έχει το δικαίωμα να επεξεργαστεί τόσο το περιεχόμενο όσο και τη λειτουργία της ιστοσελίδας. Σε καμία περίπτωση επίσης δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή ή η δημόσια παρουσίαση της ιστοσελίδας, αποσπάσματος αυτής ή και των στοιχείων της για οποιοδήποτε δημόσιο ή εμπορικό σκοπό, εκτός και εάν υπάρξει ρητή συγκατάθεση των δικαιούχων.
12 - Όλα τα διακριτικά γνωρίσματα, ονόματα, εικόνες, λογότυπα που αντιπροσωπεύουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του, είναι αποκλειστικά σήματα του roomingreece.com ή τρίτων μερών, προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνιση τους στον διαδικτυακό τόπο δεν πρέπει με κανένα τρόπο να θεωρηθεί ως μεταβίβασή ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.
13 - Κατά την επίσκεψη σας στις σελίδες του roomingreece.com ενδέχεται να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, διεύθυνση, επάγγελμα κ.λ.π.) ούτως ώστε να ενεργοποιηθούν τυχόν υπηρεσίες για λογαριασμό σας ή/και να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώνουμε για τις υπηρεσίες μας. Τα προσωπικά αυτά δεδομένα που δηλώσατε με την συγκατάθεση σας στο roomingreece.com τηρούνται σε αρχείο και επεξεργάζονται με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και εμπιστευτικότητα και σύμφωνα με το Ν. 2472/1997 και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτή και τις συνδεδεμένες ή συνεργαζόμενες με αυτή επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης ή για στατιστικούς λόγους. Για επισκέπτες κάτω των 18 ετών θεωρείται δεδομένη η εκ των προτέρων εξασφάλιση της συγκατάθεσης των γονέων/κηδεμόνων σε κάθε περίπτωση δήλωσης προσωπικών στοιχείων στον διαδικτυακό τόπο του roomingreece.com Αποδέκτες στοιχείων του Αρχείου ενδέχεται να είναι εταιρίες που ενδεχομένως μεσολαβούν για την προώθηση, υποστήριξη και εξυπηρέτηση της συναλλακτικής σχέσης. Tα στοιχεία αυτά στο σύνολό τους παραμένουν εμπιστευτικά και σε καμία περίπτωση δεν κοινοποιούνται ή μεταβιβάζονται ή πωλούνται σε ενδιαφερόμενους τρίτους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Κατ’εξαίρεσιν στοιχεία του αρχείου κοινοποιούνται στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματος τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο επισκέπτης των σελίδων του διαδικτυακού τόπου - χρήστης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του Ν. 2472/1997 για τα προσωπικά δεδομένα.
14 A - Το roomingreece.com φιλοξενεί κριτικές ξενοδοχείων από απλούς ανθρώπους, πραγματικούς πελάτες ξενοδοχείων που αφηγούνται την εμπειρία της διαμονής τους σε κάποιο συγκεκριμένο κατάλυμμα. Το roomingreece.com δεν επεξεργάζεται τις Κριτικές χρηστών που υποβάλλονται και ουδεμία ευθύνη φέρει, στο μέγιστο επιτρεπτό από τη νομοθεσία βαθμό, για αυτές τις Κριτικές ή την παρεπόμενη δημοσίευση, χρήση ή διανομή τους. Επιπρόσθετα, το roomingreece.com δεν επαληθεύει, προσυπογράφει ή εγκρίνει τις απόψεις ή τα σχόλια που εκφράζονται σε οποιαδήποτε Κριτική, οι οποίες αποτελούν προσωπικές απόψεις των ατόμων που τις υποβάλλουν. Εσείς αναλαμβάνετε την ευθύνη για τυχόν αποφάσεις που πραγματοποιείτε με βάση τις κριτικές ή τα σχόλια που παρουσιάζονται στην υπηρεσία. To roomingreece.com επιφυλάσσεται του δικαιώματος άρνησης δημοσίευσης ή απομάκρυνσης (χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση), για οποιονδήποτε λόγο και κατά την κρίση της, οποιασδήποτε Κριτικής χρήστη. Μεταξύ άλλων, αυτό περιλαμβάνει και περιστάσεις όπου το roomingreece.com δέχεται καταγγελία από τρίτο και/ή έχει λόγους να θεωρεί ότι αθετήθηκαν οι όροι και οι προϋποθέσεις χρήσης και λειτουργίας του συγκεκριμένου ιστοτόπου. Σε περίπτωση που έχετε μία καταγγελία σχετικά με οποιαδήποτε κριτική, σχόλιο ή υλικό που δημοσιεύτηκε σε αυτόν τον ιστοτόπο , πρέπει να την εκφράσετε γραπτώς (δίνοντας όσο το δυνατό περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις περιστάσεις) προς την ηλεκτρονική μας διεύθυνση. Έχετε υπόψη ότι το roomingreece.com επιφυλάσσεται του δικαιώματος να ζητήσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη φύση αυτής της καταγγελίας και, εάν είναι απαραίτητο, να ζητήσει να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας.
14 B - Δεν θα δημοσιεύονται: (α) κείμενα που περιέχουν βωμολοχίες, (β) κείμενα που περιέχουν πολιτικές και θρησκευτικές δηλώσεις, (γ) κείμενα που περιέχουν προσβλητικά σχόλια για ανθρώπους που δεν είναι εν ζωή, (δ) κείμενα που περιέχουν ρατσιστικά σχόλια και (ε) γενικά, κείμενα που το roomingreece.com θεωρεί ότι δεν εξυπηρετούν τον σκοπό αυτής της υπηρεσίας που προσφέρει στους χρήστες του και η οποία είναι ο εμπλουτισμός των πληροφοριών σχετικά με τους προορισμούς και τα αντικείμενα που καλύπτει.
15 - Η επίσκεψη στον διαδικτυακό τόπο τoυ Roomingreece.com προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.
28347973 επισκέψεις
Προσφορές
NIKOS ROOMS - Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
NIKOS ROOMS - Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
90.00EUR
20.00EUR

KING HOTEL - Ξενοδοχείο
KING HOTEL - Ξενοδοχείο
150.00EUR
99.00EUR

TALOS APARTMENTS - Studios - Διαμερίσματα
TALOS APARTMENTS - Studios - Διαμερίσματα
35.00EUR
30.00EUR

ΜΙΡΑΜΑΡΕ Ξενοδοχείο
ΜΙΡΑΜΑΡΕ Ξενοδοχείο
120.00EUR
90.00EUR

ΑΣΤΡΟΝ Ξενοδοχείο
ΑΣΤΡΟΝ Ξενοδοχείο
175.00EUR
125.00EUR

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΑΣΟΣ - Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΑΣΟΣ - Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
50.00EUR
35.00EUR

La Maison De Pepie - Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
La Maison De Pepie - Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
150.00EUR
60.00EUR

RANIA STUDIOS - Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
RANIA STUDIOS - Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
200.00EUR
30.00EUR

CORAL - Ενοικιαζόμενα δωμάτια
CORAL - Ενοικιαζόμενα δωμάτια
75.00EUR
60.00EUR

STELLA STUDIOS - Επιπλωμένα Δωμάτια
STELLA STUDIOS - Επιπλωμένα Δωμάτια
90.00EUR
60.00EUR

ΑΛΕΞΑΚΗΣ - Ξενοδοχείο
ΑΛΕΞΑΚΗΣ - Ξενοδοχείο
140.00EUR
69.00EUR

ΠΑΡΑΚΟΙΛΑ - ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
ΠΑΡΑΚΟΙΛΑ - ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
400.00EUR
200.00EUR

IRENE'S HOUSE - Παραδοσιακή Κατοικία
IRENE'S HOUSE - Παραδοσιακή Κατοικία
350.00EUR
300.00EUR

ΝΕΦΕΛΗ STUDIOS
ΝΕΦΕΛΗ STUDIOS
75.00EUR
60.00EUR

ΒΙΛΛΑ ΙΡΙΔΑ - Ενοικιαζόμενα δωμάτια
ΒΙΛΛΑ ΙΡΙΔΑ - Ενοικιαζόμενα δωμάτια
105.00EUR
80.00EUR

ΧΙΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ - Ενοικιαζόμενα δωμάτια
ΧΙΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ - Ενοικιαζόμενα δωμάτια
105.00EUR
75.00EUR

PHILOXENIA HOTEL APARTMENTS - Ξενοδοχείο
PHILOXENIA HOTEL APARTMENTS - Ξενοδοχείο
160.00EUR
79.00EUR

Studios Φιλιώ - Σόνια
Studios Φιλιώ - Σόνια
150.00EUR
120.00EUR

CHRISTINIS ROOMS - Ενοικιαζόμενα δωμάτια
CHRISTINIS ROOMS - Ενοικιαζόμενα δωμάτια
129.00EUR
69.00EUR

VILLA MIMAGIA - Βίλα Μιμάγια
VILLA MIMAGIA - Βίλα Μιμάγια
0.00EUR
0.00EUR

KELARI STUDIOS - Κελάρι Studios
KELARI STUDIOS - Κελάρι Studios
120.00EUR
90.00EUR

LITSA STUDIOS - Λίτσα Studios
LITSA STUDIOS - Λίτσα Studios
120.00EUR
54.00EUR

AEGEAN CASTLE - Το Κάστρο του Αιγαίου
AEGEAN CASTLE - Το Κάστρο του Αιγαίου
480.00EUR
300.00EUR

STUDIOS MARILENA - Μαριλένα studios
STUDIOS MARILENA - Μαριλένα studios
50.00EUR
40.00EUR

7 ΣΥΝ 7 - Διαμερίσματα Ωρεοί (Εύβοια)
7 ΣΥΝ 7 - Διαμερίσματα Ωρεοί (Εύβοια)
50.00EUR
25.00EUR

HOLIDAY HOTEL - Ξενοδοχείο
HOLIDAY HOTEL - Ξενοδοχείο
114.00EUR
96.00EUR

Villa Dimitra - Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
Villa Dimitra - Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
0.00EUR
18.00EUR

SUN HOTEL - Ξενοδοχείο Ήλιος
SUN HOTEL - Ξενοδοχείο Ήλιος
140.00EUR
90.00EUR

ANTONIOS VILLAGE - Ξενοδοχείο
ANTONIOS VILLAGE - Ξενοδοχείο
210.00EUR
150.00EUR

OASIS PENSION - γκαρσονιέρες - διαμερίσματα
OASIS PENSION - γκαρσονιέρες - διαμερίσματα
150.00EUR
120.00EUR

BELLEVUE VILLA - STUDIOS & APARTMENTS
BELLEVUE VILLA - STUDIOS & APARTMENTS
87.00EUR
80.00EUR

Repo Studios
Repo Studios
70.00EUR
35.00EUR

ACROPLORO APARTMENTS - ΑΚΡΟΠΛΩΡΟ STUDIOS (Διαμερίσματα)
ACROPLORO APARTMENTS - ΑΚΡΟΠΛΩΡΟ STUDIOS (Διαμερίσματα)
150.00EUR
110.00EUR

Τέρψη Studios (Κυπαρισσία)
Τέρψη Studios (Κυπαρισσία)
50.00EUR
20.00EUR

VRENTAS ROOMS - Βρέντας Ενοικιαζόμενα Δωμάτια (Studios)
VRENTAS ROOMS - Βρέντας Ενοικιαζόμενα Δωμάτια (Studios)
120.00EUR
90.00EUR

Ελάχιστη τιμή δίκλινου


          Καταχωρηθείτε | Ανεβάστη τη δική σας φωτογραφία από τον αγαπημένο σας προορισμό στην Ελλάδα
Copyright © 2007 - 2014
Powered by News4tech.com